APERO CHAUD, Friday MAY 17th - you're invited.

Zoek je een leuk verblijf in De Haan?

Of je nu op zoek bent naar een inspirerende werkomgeving of gewoon wilt genieten van een ontspannend verblijf in het mooiste dorp aan zee, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat je creativiteit bloeien terwijl je geniet van de rustgevende zeelucht. Met onze state-of-the-art faciliteiten, comfortabele accommodaties en op een steenworp van het strand en bossen van De Haan, bieden wij de ideale omgeving om het beste uit werk en ontspanning te halen.

Of je nu een freelancer, ondernemer of bedrijfseigenaar bent, ons concept biedt de ultieme flexibiliteit om je werk- en rusttijden naar wens in te delen. Geniet van de luxe van ons prachtige verblijf en ervaar de harmonie tussen productiviteit en welzijn. Ontdek onze kamers.

Studio's & suites

Standaard inbegrepen:

Optioneel:

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op, we nodigen je graag uit voor een kennismaking!

Interesse in een samenwerking?

Door onze nauwe samenwerkingen met lokale ondernemers bieden we heel wat mogelijkheden op maat, denk aan surfkampen, dagje tropisch zwembad, strandspelletjes, workshops, retreats en zoveel meer. Neem contact op en we bespreken graag hoe we jou kunnen helpen.

Wist je trouwens ook dat je The Bakery dé leukste werkplek is aan de Belgische Kust? Kom werken aan zee en geniet van de perfecte balans tussen werk & ontspanning in een prachtig kader. Of op zoek naar een meetingruimte voor een paar uur?

Wil je The Bakery eerst eens komen ontdekken? Boek je eerste dag gratis in de open workspace!