Apero chaud, 17th of may 2024 - YOU'RE INVITED

Logo the bakery

Verwen jouw werknemers met een unieke werkplek aan zee.

Stimuleer welzijn op het werk
Voorzie een flexibele werkplek op een unieke locatie aan de Belgische Kust.
Positieve impact op creativiteit
Verandering van omgeving werkt inspirerend
Wees uniek in de war for talent
Wees alert voor de wensen van het talent van vandaag. Differentieer op een unieke manier.
Vorige slide
Volgende slide

aandacht voor Welzijn op het werk

Bij The Bakery geloven we dat werk een belangrijk deel van ons leven is en geloven we in mooi gebalanceerde life balance. We streven naar een perfect evenwicht die zorgt voor een gezond mentaal en fysiek welzijn. The Bakery biedt een aangename werkplek in een zeer aangename omgeving aan zee, nabij de polders en de typische duinbossen.

Gevestigd in het pittoreske De Haan aan zee, biedt The Bakery een unieke werkplek aan mét overnachtingsmogelijkheden voor de perfecte workation.

Via het Resident company membership krijgen jij en jouw werknemers het hele jaar door toegang tot onze inspirerende coworkingspace aan de zee, waardoor jij en jouw collega’s flexibel kunnen komen werken in een inspiratie omgeving.

 

Benieuwd? Neem contact op met ons.

 

werkplek aan zee

Inspirerende werkplek aan zee

Door werknemers de mogelijkheid te geven om op een inspirerende locatie aan zee te werken, zal de algemene tevredenheid van werknemers in het bedrijf verbeteren.

Onderscheidend in war for talent

In een competitieve arbeidsmarkt is het aanbieden van unieke voordelen, zoals een coworkingspace aan zee, perfect om je te onderscheiden als werkgever.

Positieve impact op creativiteit

Bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun werknemers te inspireren en te motiveren, kunnen profiteren van geëngageerde en creatieve teamleden.

Geniet van alle voordelen die de coworkingspace te bieden heeft voor één jaarlijks tarief. Partnership voor minstens één seat, per extra seat voordeeltarieven. Koffie, water, thee & fruit steeds inbegrepen.